Om Oss

Välkommen till hyferactive, där naturens underverk möter modern vetenskap.

Vintern 2022 föddes idén om hyferactive genom uppenbarelsen om att den västerländska marknaden för (medicinska) svampextrakt domineras av labbodlade och importerade svampar från Kina. Dumt! Tyckte vi. Speciellt eftersom tillverkarna i Kina sällan kan förse sina kunder med labbrapporter, så hur vet vi då att produkten är vare sig bra eller säker?

Dessutom tyckte vi också att det var dags för hållbarhetstänket att göra entré på svampmarknaden, och då är minskad transportsträcka en av våra key points!

Grundat med stor passion för naturliga hälsolösningar är vi specialiserade på högkvalitativa medicinska svampextrakt, gjorda på svamp från finska skogar.

På hyferactive tror vi att naturen håller nyckeln till välbefinnande. Genom noggrant utvalda och hållbart skördade svampar erbjuder vi ett sortiment av produkter som kombinerar traditionell kunskap med vetenskaplig forskning. Våra extrakt framställs med de mest avancerade metoderna för att säkerställa optimal potens, biotillgänglighet och renhet.

Vår dedikation till kvalitet och autenticitet återspeglas i varje produkt vi säljer. Vi arbetar nära med lokala samlare (ja, dina favoritskogsväsen) och forskare för att ständigt förbättra våra produkter.

Välkommen att utforska vår värld av medicinska svampextrakt och upptäcka hur vi kan stärka din hälsa och livskvalitet.